Om oss

På Crispy Pizza Bistro brinner vi för kvalitet, smak och kundupplevelse. Det låter kanske präktigt, men vi gör det. Varje dag. Kort sagt, så tar vi inga genvägar när vi lagar och serverar vår mat. Vi tar heller inga genvägar när det gäller vårt franchiseerbjudande.

Kvalitet, smak och kundupplevelse

Om Crizpy Pizza Bistro

Fröet till Crispy Pizza Bistro sattes redan 1996 och gav så småningom liv till tre pizzarestauranger i Sydney, Australien. Alla med mottot: Thin n Crispy – Sharing is Caring – Less is More. 2015 tog grundaren Henrik Salén sina idéer till Sverige och öppnade den första Crispy Pizza Bistro-restaurangen i Vasastan i Stockholm. Med mycket god erfarenhet från fyra restaurangöppningar i Stockholm söker vi nu drivna och mycket hungriga franchisetagare till fler etableringar i och utanför Stockholm.

Skulle du få möjlighet att komma med i vår franchisefamilj drar du inte bara nytta av det fantastiska Crispy Pizza Bistro-konceptet vi har skapat, utan du får också möjlighet driva eget företag och inte minst, vara din egen chef.

Översikt av crispylokal och menyer på väggen
Sharing is caring

För mer information om vårt franchiseerbjudande ring 072 518 85 00 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig.