Recept på framgång

Crispy Franchising

The Crispy Way!

Mat lagad från grunden med naturliga råvaror

Äkta svensk pizza när den är som bäst

Crispy Pizza Bistro är ett modernt svenskt pizza- och burgarkoncept. Våra pizzor är supertunna och crispiga, men framför allt så tycker våra gäster att de är överlägsna i smak. Vi använder oss enbart av ekologiskt svenskt mjöl, kött från svenska gårdar, och andra högkvalitativa råvaror som höjer pizzorna och övriga rätter till en helt ny nivå. Vi kallar det, The Crispy Way!

Förmåga att se och följa trender

Världens matvanor förändras snabbt. Så även i Sverige. Att vara lyhörd för nya trender och behov kan vara avgörande för om vissa gäster väljer att äta hos oss eller inte. Därför har vår meny de sista åren vuxit till att inkludera både glutenfria och veganska alternativ, lokalproducerat hantverks öl samt i vissa restauranger även grymma hamburgare, flatbreads, chicken wings och sallader.

Vår framgångsformel

Crispy Pizza Bistro concept

Flexibel storlek

Crispy Pizza Bistro franchising erbjuder stora möjligheter när det kommer till val av läge och lokal. Vi är absolut inget ”one-fits-all-concept” som många andra franchisekedjor utan vi planerar och anpassar varje restaurang efter de lokala förutsättningarna. I slutändan handlar det om att maximera försäljningen och avkastningen per kvadratmeter. I väl trafikerade områden i större städer fungerar mindre enheter med större andel take-away mycket bra. I nybyggda eller förtätade bostadsområden kan det vara mer lönsamt att satsa på en lite större lokal med fler sittplatser och en något bredare meny. Om du vill ha öppet vid lunch eller bara köra eftermiddag kväll är upp till dig som franchisetagare.

Beställningar online

En stor del av vår försäljning kommer via en skräddarsydd onlinebeställningsapp som marknadsförs via vår hemsida och enkelt laddas ner till kundens mobiltelefon. Kunderna tycker detta är en smidig lösning, inte minst när de handlat en gång och kontokortuppgifterna redan är på plats. Enkelhet skapar merförsäljning. Dessutom har kunden alltid en uppdaterad meny i appen samt tillgång till ev digitala stämpelkort, rabatter och bonusar. Betalningslösningen i appen är integrerad med franchisetagarens kassasystem vilket underlättar enormt när trycket från kunderna är högt.

Anpassad meny

Crispy Pizza Bistro franchising erbjuder till skillnad mot de flesta större restaurangfranchisekoncepten en anpassad meny som tar hänsyn till lokalt utbud, demografi och lokalstorlek. Även om det knappast lönar sig för en kedja som Crispy att hänga på alla trender så finns det anledning att vara smart och flexibel för att sticka ut i den lokala konkurrensen. Vi hjälper dig att göra smarta menyval inom ramen för vårt koncept.

Unika rätter som sticker ut

Även om våra nyskapande och innovativa Crispy-pizzor inte är komplexa på något sätt så särskiljer vi oss från de allra flesta konkurrenterna. Exempelvis kan kunden beställa pizza med underbara ”toppings” som pulled pork, flankstek bulgogi, gochujang mayo, chimichurri, tryffel, getost, honung, pinjenötter och många fler. Självklart har vi även pizzor med mer klassiska smaker på menyn. De populära burgarna smashar vi på ett hett stekbord så de blir saftiga och bombade med smaker. Vi använder oss enbart av ekologiskt svenskt mjöl, kött från svenska gårdar, och andra högkvalitativa råvaror som höjer pizzorna och burgarna till en helt ny nivå.

Sharing is caring

För mer information om vårt franchiseerbjudande ring 072 518 85 00 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig.