The Crispy franchise Way!

Om Crispy Pizza Bistro

På Crispy Pizza Bistro brinner vi för kvalitet, smak och kundupplevelse. Det låter kanske präktigt, men vi gör det. Varje dag. Kort sagt, så tar vi inga genvägar när vi lagar och serverar vår mat. Vi tar heller inga genvägar när det gäller vårt franchiseerbjudande.

För dig som delar vår vision om att servera fantastisk god mat gjord på högkvalitativa råvaror med en kundupplevelse som sticker ut finns det nu möjlighet att öppna och driva en egen Crispy Pizza Bistro franchise.

Varför ska du bli en del av Crispy Franchise?

Crispy Pizza Bistro är ett modernt svenskt pizza- och burgarkoncept. Våra pizzor är supertunna och crispiga, men framför allt så tycker våra gäster att de är överlägsna i smak. De populära burgarna smashar vi på ett hett stekbord så de blir saftiga och bombade med smaker. Vi använder oss enbart av ekologiskt svenskt mjöl, kött från svenska gårdar, och andra högkvalitativa råvaror som höjer pizzorna och burgarna till en helt ny nivå.

Ladda ner vår app

Beställ mat via vår egna app!

Beställ via Appen och du får 20% rabatt på din första beställning. När pizzorna är färdiggräddade skickar vi en Push-notis till din mobil. Glöm inte aktivera notiser. Sedan visar du bara upp ditt ordernummer när du hämtar upp pizzorna. Snabbt. Smidigt. Enkelt. Vi har även digitala stämpelkort, rabatter och erbjudande genom Appen.

Sharing is caring

För mer information om vårt franchiseerbjudande ring 072 518 85 00 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss till dig.